Bockbier Battle

Ga jij de battle aan?

Oktober is Bockbier maand! En daarom hebben wij voor jouw vier verschillende Preuveland locaties uitgezocht waar je samen met je (bier)vrienden de Bockbier Battle kunt beleven!

Met de Bockbier Battle proef je in totaal vier verschillende Bockbieren met bijpassende spijs die geserveerd worden in twee rondes. Beoordeel o.a. welke uitblinkt in smaak, welke het lekkerst is in combi met de spijs en welk Bockbier jouw favoriet van de Battle is. De hoogst gewaardeerde Bockbier zal worden verkozen tot Preuveland Bock van 2021!

Als deelnemer aan de Bockbier Battle maak je kans op een compleet Bockbier 'preuf' pakket met de lekkerste Bockbieren inclusief Preuveland proefglazen.

Let op! Er zijn slechts een beperkte hoeveelheid tickets beschikbaar.

 • Vier proefglaasjes Bockbier
 • Een proefplankje met hapjes
 • Voor de prijs van € 16,50 per persoon

Kies een locatie voor jouw Bockbier Battle!

Vrijdag 22, zaterdag 23 of zondag 24 oktober 2021.

In het 4e weekend van oktober nodigt het team van Grandcafé Klumme je uit om te komen proeven van de lekkerste Bockbiertje met bijpassende bock-bierbites.

 • Klimmenderstraat 8, 6343 AC, Klimmen

Grandcafé Klumme verklapt nog niet welke Bockbieren ze laten proeven. Maar verwacht o.a. Bockbier van oude jaargangen, deze zijn extra lang op een donkere en koele plek bewaard, liefhebbers kunnen dit zeker waarderen!

Kies een datum en het aantal tickets.

 • Deze Bockbier Battle is geldig op vrijdag 22, zaterdag 23 of zondag 24 oktober tussen 12.00 en 18.00 uur.

Vrijdag 8, zaterdag 9 of zondag 10 oktober 2021.

In het 2e weekend van oktober opent In de Kroeën in Mechelen de poorten van de 'Bierhemel van het Heuvelland' om te komen proeven van geselecteerde Bockbieren met heerlijke bock-bierbites.

 • Hoofdstraat 23, 6281 BB, Mechelen

Bij In De Kroeën draait alles om speciaal bier. Met 14 tappunten en meer dan 300 soorten uit de fles weet je zeker dat er verrassende Bockbieren aanwezig zijn in de Bierhemel van het Heuvelland. Laat verrassen door de bierexpert!

Kies een datum en het aantal tickets.

 • Deze Bockbier Battle is geldig op vrijdag 8 tussen 15.00 en 18.00, zaterdag 9 of zondag 10 oktober tussen 12.00 en 18.00 uur.

Vrijdag 15, zaterdag 16 of zondag 17 oktober 2021.

In het 3e weekend van oktober neemt de bierexpert van d'r Eck in Rimburg je mee op ontdekkingsreis door de verschillende smaken van Bockbier.

 • Brugstraat 16, 6374 LV, Landgraaf

Bij Café d'r Eck zijn ze continu op zoek naar de meest bijzondere bieren voor op de bierkaart. Laat je tijdens de Bockbier Battle verrassen met limited editions en special brews uit blik of fles.

Kies een datum en het aantal tickets.

 • Deze Bockbier Battle is geldig op vrijdag 15 tussen 15.00 en 18.00, zaterdag 16 of zondag 17 oktober tussen 12.00 en 18.00 uur.

Vrijdag 8, zaterdag 9 of zondag 10 oktober 2021.

In het 2e weekend van oktober kun je op de Markt in Kerkrade terecht bij het team van Dé Wieëtsjaf. Het speciaal bieren café van Kerkrade

 • Markt 49, 6461 ED, Kerkrade

Hét speciaal bieren café van Kerkrade gaat je uitdagen om te komen proeven van de meest verrassende en lekkerste Bockbieren van dit moment. Zeker weten een afvink moment voor jouw 'Untappd' profiel.

Kies een datum en het aantal tickets.

 • Deze Bockbier Battle is geldig op vrijdag 8 tussen 12.00 en 16.00 uur, zaterdag 9 en zondag 10 oktober tussen 12.00 en 18.00 uur.

Preuveland, een land gevormd door smaak en gastvrijheid!

Preuveland is een initiatief van Smart Market en haar ondernemers om Bourgondische gasten te verwennen en te verrassen met bijzondere plekken en unieke "preufmomenten".

Speciaal voor de maand oktober, Bockbier maand, gaan vier Preuveland locaties een uitgebreidere proeverij aanbieden onder de noemer de Bockbier Battle.

Hoe werkt Preuveland?

Bestel binnen een paar klikken jouw tickets voor Preuveland.

 • Kies een Preuveland locatie.
 • Betaal via iDeal (NL) of Bancontact (BE).
 • Ontvang je Preuveland tickets per mail.
 • Laat je Preuveland tickets op locatie scannen.
 • Geniet van een heerlijke bier & spijs proeverij.

Contact

Heb jij een vraag voor ons of wil je meer weten over Preuveland? Neem dan gerust contact met ons op!  

info@smart-market.nl
043 - 763 07 00